Saturday 090912

Har varit hos mormor och lärt mig laga äggost (bohuslänsk dessert, eller man kan väl ha den till middag också men jag har aldrig testat den varianten). Sedan hjälpte jag till med att rensa lingon, människan hade köpt 3 kg och vi var tre personer som rensade så det gick inte snabbt direkt. Men å andra sidan är ju hemgjorda lingonsylt himla gott så det var värt jobbet.
Försökte mig på att ta en promenad med mosters hund, men som vanligt var hon inte på humör för det...fick släpa hundstackarn runt radhusområdet.

Nu ska jag försöka skruva ihop några ikearamar, är så seg när det kommer till såna saker.

Kram

Thursday 090910

Idag blev det sovmorgon! Ska åka till labbet vid tvåtiden, härligt med dessa flummiga tider!
Tänkte göra ugnspannkaka till lunch/middag men hade inte tillräckligt med mjölk hemma så det får bli lax istället.
Funderar på shoppingrunda innan dansen ikväll, skulle kunna vara lite trevligt.
Har insett att jag nog borde köpa nya tåskor snart. Lika bra att köpa dem så fort som möjligt, senast tog den en helg bara för att sy på banden. Tar ju tid att dansa in dem också. Vill inte stå på sten i alldeles för hårda skor.
Borde köpa födelsedagspresent till L också, vet inte vad jag ska köpa så jag får väl ta en runda och hoppas på att hitta något fint.
Har både lyckats tvätta och diska upp jättedisken på morgonen så lägenheten känns lite fräschare nu =)

Kram på er!


Back to reality

Nu känns det som man börjar komma tillbaka till normala rutiner. Har varit på labbet en vecka och påbörjat mitt projekt lite lätt.
Dansen har varit igång en vecka och det känns i benen. De är stumma och trötta. Huvudet hänger inte riktigt men heller, är rätt dålig på att ta koreografi för tillfället.
Imorgon blir det kort dag på labbet och sedan shopping med fina M.

RSS 2.0