Söndag

Var uppe tidigt idag och åkte ut till havet. Hade med kaffe och fika, var jättemysigt men väldigt blåsigt. Hann med att uppvakta mamma också.

Har tyvärr inte haft så mycket tid att förbereda min redovisning, är ju ingen kris än men hade varit skönt att ha den klar tills imorgon.

Sitter och funderar på outfit till kvällen operabesök, ska se Romeo och Julia. Funderar på tubklänning men vill inte oroa mig för att det kommer att hända en olycka =) Å andra sidan sitter man ju ändå mest. Skor är också ett problem (har lyckats få skoskav), kan man ha svarta skor till vit klänning?

Nästa vecka är sista veckan i skolan ever! Nästa höst blir det uppsats och till våren blir det förhoppningsvis praktik. Känns som slutet av en era, inga mer föreläsningar eller tentor! Är tråkigt att hela klassen ska splittras upp men vi kommer ju trots allt ses lite till våren. Blir en del avslutningsgrejer, tex fester och middagar. Kommer bli intensivt i och med redovisningarna. Misstänker att jag kommer sova bort hela nästa helg av ren utmattning.

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0